Cilindrische Aluminium vlaggenmast

Vlaggenmast aanbieding

De goedkoopsemasten heeft een aantal vlaggensets samengesteld voor aantrekkelijke prijzen. Deze vlaggenmast aanbiedingen kunnen door zowel bedrijven als particulieren worden besteld.

Cilindrische Aluminium vlaggenmast

Vlaggenmast geschikt voor zakelijk en particulier gebruik.

Deze aanbieding bevat:

Cilindrische Aluminium vlaggenmast: Een mooie strakke onderhoudsvrije vlaggenmast van aluminium, wit gelakt (RAL 9010). Lengte 7 meter diameter 70mm en voorzien van een grondbuis (mast zakt een meter in de grond).

Afwerking vlaggenmast: Standaard afgewerkt met een kunststof oranje platte knop, kikker en voorzien van gevlochten vlaggenkoord van 5mm dik.

Inclusief vlag: Een bijpassende vlag van 225 x 150 cm met uw eigen opdruk in full colour digitaaldruk.

Nu slechts € 256,00

Materiaal: De vlaggen worden vervaardigd van 115gr/m2 driedraads polyester glansdoek, met een beeld doordruk van 100%. Gebruiksklaar afgewerkt.

Licht, weer, water en wasecht. Hoogste weersechtheid, scherpe bedrukking. Onze kleurstoffen hebben de hoogste internationale normering voor kleurechtheid.

Conisch polyester vlaggenmast

Conisch polyester vlaggenmast

Vlaggenmast geschikt voor zakelijk en particulier gebruik.

Deze aanbieding bevat:

Conisch polyester vlaggenmast: Een conische mast is taps toelopend: breed in doorsnede aan de voet (vanaf 100 mm) en smal in de top. De vlaggenmast is standaard afgewerkt met een kunststof oranje platte knop, kikker en voorzien van gevlochten vlaggenkoord van 5mm dik. Lengte 6 meter diameter 100-65mm en voorzien van een kantelbare voetplaat (mast is tevens nastelbaar).

Afmeting vlaggenmast: Vlaggenmast blijft 6 meter. boven het maaiveld. Diameter 100mm. aan de voet en 65mm. aan de top.

Nu slechts € 240,00

Levertijd vlaggenmasten: Uit voorraad, max. 5 werkdagen, sneller in overleg.

Vrachtkosten: Voor zendingen, van vlaggenmasten binnen Nederland, rekenen wij € 65,00 elke volgende mast € 7,50.

Wij leveren van 1 vlaggenmast tot hoeveel u wilt. Wij verzekeren u dat wij een zeer concurrerende prijsopgaaf kunnen doen.


Conische Polyester vlaggenmast met banieruithouder voor 'hoogformaat" vlaggen.

Conische Polyester vlaggenmast

Conisch polyester vlaggenmast: Een conische mast is taps toelopend: breed in doorsnede aan de voet (vanaf 100 mm) en smal in de top. Lengte 7 meter diameter 100-65mm en voorzien van een kantelbare voetplaat (mast is tevens nastelbaar).

Met vaste kogelgelagerde banierhouder: knop, contragewicht en rvs uithouder. De banierhouder draait soepel met de wind mee en zorgt er voor dat uw staande vlag/banier bij windstilte perfect in zicht is.
De ringen en het contragewicht houden uw banier strak langs de mast.

Slechts € 355,00