De goedkoopste vlaggenmast

Conisch Aluminium vlaggenmast

Vlagt u vaker dan op nationale feest- en gedenkdagen dan is de conische aluminium vlaggenmast een goede keus. Een klassieke, stijlvolle mast met een slanke vormgeving. Dankzij een bewerkelijk productieproces is deze vlaggenmast van zeer hoge kwaliteit. Kortom, een mast die uitermate geschikt is voor intensief gebruik.

Conisch:

hierbij loopt de mast naar de top dunner (taps) toe, dat wil zeggen dat de voet van de mast een dikke diameter en deze geleidelijk dunner in de top wordt. Vanwege de dikkere voetdiameter kunnen deze masten langer zijn en zijn daarom leverbaar in de lengte van 6 tot 12 meter.

Alle aluminium vlaggenmasten zijn standaard wit van kleur en worden compleet geleverd met met een UV bestendige platte oranje knop, koordgeleider, kikker en vlaggenlijn. De masten zijn ook leverbaar met een oranje, goudkleurige of zilverkleurige peervormige knop.

Daarnaast kan als optie gekozen worden voor een een anti-diefstal unit.

Voor de grondbevestiging kunt u kiezen uit: overschuifkoker, grondbuis, mastbok, kantelconstructie of verticale muurbeugels.

Tags: vlaggenmast, vlaggenstok, mast, aluminium vlaggenmast, cylindrische vlaggenmast, conische vlaggenmast, vlaggenuithouder, vlaggenmasten plaatsing, vlaggenmaten plaatsingsdienst, vlaggennmasten service, telescopische vlaggenmast


Standaard uitvoering vlagenmast

Standaard uitvoering vlagenmast

Standaard worden de vlaggenmasten geleverd met oranje kunststof knop, zwarte nylon kikker en zwarte nylon koordgeleider. Alle onderdelen worden met niet-roestende bevestigingsmaterialen gemonteerd. De vlaggenlijn bestaat uit 5 mm koord met kern. De standaard kikkerhoogte is 150 cm boven vloeroppervlakte. Ook andere kikkerhoogtes behoren tot de mogelijkheden.

Goedkoopstemasten heeft een uitgebreid programma accessoires bestaande uit diverse grond- en gevelbevestigingen, draaitopsystemen, Anti diefstal systeem met slot, Anti diefstal systeem met lier en diverse knoppen die uw vlaggenmast compleet maken.