De goedkoopste vlaggenmast

Conische Polyester vlaggenmast

Een mast vervaardigd uit een moderne materiaalsoort met een traditionele vorm. De eigenschappen van glasvezelversterkte polyester maken de mast met zijn geheel conisch verlopende vorm bestendig tegen elk weerstype. Een flexibel lichtgewicht in zijn soort.

Deze bouwwijze, die de mast een strakke en elegante vorm verschaft, geeft een grote flexibiliteit, lange levensduur en grote slijtvastheid. De masten zijn door en door wit gekleurd met een volkomen gladde toplaag. Hierdoor is de mast vuilwerend en gemakkelijk schoon te houden.

Conisch:

hierbij loopt de mast naar de top dunner (taps) toe, dat wil zeggen dat de voet van de mast een dikke diameter en deze geleidelijk dunner in de top wordt. Vanwege de dikkere voetdiameter kunnen deze masten langer zijn en zijn daarom leverbaar in de lengte van 5 tot 12 meter.

Daarnaast kan als optie gekozen worden voor een een anti-diefstal unit.

Voor de grondbevestiging kunt u kiezen uit: overschuifkoker, mastbok, kantelconstructie of verticale muurbeugels.

Tags: vlaggenmast, polyester, mast, aluminium vlaggenmast, cylindrische vlaggenmast, conische vlaggenmast, vlaggenuithouder, vlaggenmasten plaatsing, vlaggenmaten plaatsingsdienst, vlaggennmasten service, telescopische vlaggenmast


Conische Polyester vlaggenmast geschikt voor zakelijk en particulier gebruik

Conische Polyester vlaggenmast

Conisch polyester vlaggenmast: Een conische mast is taps toelopend: breed in doorsnede aan de voet (vanaf 100 mm) en smal in de top. Lengte 6 meter diameter 100-65mm en voorzien van een grondbuis (mast zakt een meter in de grond).

Afwerking vlaggenmast: Standaard afgewerkt met een kunststof oranje platte knop, kikker en voorzien van gevlochten vlaggenkoord van 5mm dik.

Slechts € 205,00